DOMBOVAR.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dombóvári Szuperinfó 2021. 08. szám
Dombóvári Szuperinfó 2021. 08. szám
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dombóvári Szuperinfó 2020. 50. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 50. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 49. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 49. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 48. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 48. szám
«
...23456...
»
Különleges adomány a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménynek Szuperinfó Hírek - Friedrich László dombóvári származású rajztanár ajánlotta fel a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán készült diplomamunkáját az intézménynek.
Elítélték a feleségét késsel és baltával megölő férfit Szuperinfó Hírek - A Tatabányai Törvényszék első fokon 17 év fegyházbüntetésre ítélt egy tatai férfit, aki késsel és baltával megölte a feleségét -…
Továbbra is tilos a gyűlés Szuperinfó Hírek - Továbbra is tilos a gyűlés a koronavírus-járvány miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu holnapon.
Az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary fődíját Szuperinfó Hírek - A közönség szavazatai alapján az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary 2 millió forintos fődíját.
Elkezdődött az utazási szabályok szigorításának előkészítése Szuperinfó Hírek - Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére megkezdődött az utazási szabályok, határforgalom-ellenőrzési rendelkezések szigorításának előkészítése, tekintettel az egész Európát érintő koronavírus-járvány harmadik hullámára
Országos tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián Szuperinfó Hírek - Tudunk változtatni bizonyos mértékig az oltási stratégiánkon. Ennek az a célja, hogy minél több embernek adjuk be a védőoltásnak legalább…
Jóváhagyta a vészhelyzet meghosszabbítását a szlovák parlament Szuperinfó Hírek - Szlovákiában március 19-ig érvényben lesz a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzet - a szlovák kormány február elején hozott döntését pénteken hagyta jóvá a pozsonyi parlament.
A 90 éves Törő Józsefet köszöntötték Szuperinfó Hírek - 90. születésnapja alkalmából köszöntötte családja és Pintér Szilárd polgármester Törő Józsefet.
Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik márciusban Szuperinfó Hírek - Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik Magyarországra márciusban - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken közösségi oldalán, miután telefonon tárgyalt Wang Wentao kínai kereskedelmi miniszterrel.
Nagy csapást mért a rendőrség egy Csorna környéki drogbandára Szuperinfó Hírek - Összehangolt akcióban csaptak le a rendőrök egy kábítószer terjesztésével foglalkozó csoport tagjaira Csornán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken…
Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség Szuperinfó Hírek - A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.