DOMBOVAR.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dombóvári Szuperinfó 2021. 08. szám
Dombóvári Szuperinfó 2021. 08. szám
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dombóvári Szuperinfó 2021. 02. szám
Dombóvári Szuperinfó 2021. 02. szám
Dombóvári Szuperinfó 2021. 01. szám
Dombóvári Szuperinfó 2021. 01. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 51. szám
Dombóvári Szuperinfó 2020. 51. szám
Különleges adomány a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménynek Szuperinfó Hírek - Friedrich László dombóvári származású rajztanár ajánlotta fel a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán készült diplomamunkáját az intézménynek.
Elítélték a feleségét késsel és baltával megölő férfit Szuperinfó Hírek - A Tatabányai Törvényszék első fokon 17 év fegyházbüntetésre ítélt egy tatai férfit, aki késsel és baltával megölte a feleségét -…
Továbbra is tilos a gyűlés Szuperinfó Hírek - Továbbra is tilos a gyűlés a koronavírus-járvány miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu holnapon.
Az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary fődíját Szuperinfó Hírek - A közönség szavazatai alapján az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary 2 millió forintos fődíját.
Elkezdődött az utazási szabályok szigorításának előkészítése Szuperinfó Hírek - Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére megkezdődött az utazási szabályok, határforgalom-ellenőrzési rendelkezések szigorításának előkészítése, tekintettel az egész Európát érintő koronavírus-járvány harmadik hullámára
Országos tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián Szuperinfó Hírek - Tudunk változtatni bizonyos mértékig az oltási stratégiánkon. Ennek az a célja, hogy minél több embernek adjuk be a védőoltásnak legalább…
Jóváhagyta a vészhelyzet meghosszabbítását a szlovák parlament Szuperinfó Hírek - Szlovákiában március 19-ig érvényben lesz a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzet - a szlovák kormány február elején hozott döntését pénteken hagyta jóvá a pozsonyi parlament.
A 90 éves Törő Józsefet köszöntötték Szuperinfó Hírek - 90. születésnapja alkalmából köszöntötte családja és Pintér Szilárd polgármester Törő Józsefet.
Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik márciusban Szuperinfó Hírek - Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik Magyarországra márciusban - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken közösségi oldalán, miután telefonon tárgyalt Wang Wentao kínai kereskedelmi miniszterrel.
Nagy csapást mért a rendőrség egy Csorna környéki drogbandára Szuperinfó Hírek - Összehangolt akcióban csaptak le a rendőrök egy kábítószer terjesztésével foglalkozó csoport tagjaira Csornán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken…
Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség Szuperinfó Hírek - A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.